eXTReMe Tracker


Styckkurs Nyköping!
 Mail: jensdrugge@gmail.com
14-01-2020

Välkommen till Styckkurs!

Vill du lära dig grunderna i styckning och tillvaratagning av viltkött, samt ta del av en teorigenomgång om djurets anatomi? Då är det här kursen för dig!
Vi erbjuder grundkurser i styckning för grupper om 5–10* personer i Nyköping. Under kursen tillhandahåller vi med 1 hjort , rådjur eller vildsvin som deltagarna får detaljstycka anatomisk efter konstens alla regler. Kursen syftar till att ge grundläggande kunskaper i styckning och riktar sig främst till jägare som inte hunnit få den rutin som krävs för att själva kunna tillvarata och detaljstycka vilt. Kursen fungerar även utmärkt för den som inte jagar men har ett stort intresse för mat.
Kursen omfattar:
• Enkel teori
• Grovstyckning
• Finstyckning
• Kötthantering
• Matlagningstips & recepthäfte.

Praktisk info
Kursledare: Richard West som förädlat viltkött till försäljning och har en lång professionell erfarenhet av både styckning och matlagning.
Kursens längd: 4-5 timmar, beroende på tidigare erfarenheter.

Datum för kurser: 23 Feb 10:00-15:00 samt 15 Mars 10:00-15:00
Plats: Nyköping
Pris: 1495: - betalning sker på plats. 500:- i anmälningsavgift innan kursen.

Fika & kaffe ingår! Du får med dig en liten köttpåse av det vilt vi styckat. Vid avslutad kurs delas även viltrecept ut till de som önskar.



Pris: 1495:-


Tlf: 
By/Län/Ort.: 
Annonce nr: 9814