eXTReMe Tracker


Styck & Viltmatlagningskurs!
 Mail: jensdrugge@gmail.com
06-11-2019

Vi erbjuder en heldagskurs på grundnivå där du får lära dig alla steg från grovstyckning fram till servering vid middagsbordet.

Kursen startar med en enklare teori, sen kommer du att få arbeta praktiskt med viltkött som kursen tillhandahåller. Vi går igenom grovstyckning, finstyckning, kötthantering och fortsätter sen med en kurs i viltmatlagning. Tillsammans tillagar vi och avnjuter en tvårättersmeny på viltet som vi precis styckat. Under dagen bjuds det på fika och kaffe. Efter avslutad kurs får du ta med dig recept och en låda kött hem från det vilt vi styckat under dagen. Tid för kurs och matlagning är sammanlagt ca 6–7 timmar.

Styckningskursen hålls av Richard West, jägare som under många år förädlat viltkött för försäljning och har en lång professionell erfarenhet av styckning. Matlagningskursen hålls av Jens Drugge, en erfaren jägare och kökschef som arbetat i många välrenommerade restaurangkök genom åren.

Plats: Nyköping
Dag och tid:
Pris: 2995:- /person (1000:- i förhandsbetalning)

Anmälan sker via mail



Pris:


Tlf: 
By/Län/Ort.: Sörmland
Annonce nr: 9714

  

Jaktformedling.se
Tlf. +45 40 95 76 04
Se. 55 51 55 57