eXTReMe Tracker


jägare utan hund sökes till jakt utanför Värnamo
 Mail: henjon@outlook.com
05-04-2018
D. 04-07-2018

Älgaryd April 2018

Vi är ett är trivsamt jaktlag som ska bli 14 jägare detta året. Vi disponerar från Sveaskog en sammanhängande smålandsmark på 560 ha i Värnamotrakten, Viltbeståndet är det vanliga med älg, rådjur, hare och räv men också vildsvin och skogsfågel. Sover och äter, gör vi i ett större hus 5 min från jakten.
I år kommer vi jaga rådjur jämn vecka samt älg och gris udda vecka. Skulle det bli någon extra helg på hare och räv, efter avslutad älgjakt bokar vi detta efterhand. Åtlar och foderplatser finns även på marken för grisvak. Easyhunt/facebook är ett verktyg på webben som används för bokning av jakter och arbetshelger.

Vi har en jaktfilosofi innebärande att var och en disponerar jaktmarken som sin egen inom ramen för de regler som vi tillsammans utformar. Ni skall ha en hög etik och moral. Vidare skattar vi den sociala gemenskapen högt, där våra jakter skall vara trivsamma för alla.

Vi söker 3-4 lugna och sansade jägare, som har vett att uppskatta helheten i skogen och inte bara antalet gånger man får trycka på avtryckaren. Vi vill ha utförlig ansökan om vem ni är och vad ni uppskattar med jakten. Vi vill även veta vilka mål och positiva saker ni ser med jakten.
Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Vi ser det som självklart att ni hugger i och hjälper till med viltvård och underhåll av markens torn precis som alla andra i jaktlaget !!!

Priset per år är ca 8500 sek samt 250 kr/mån för boende och el.

Pris:


Tlf: 
By/Län/Ort.: 
Annonce nr: 8737

  

Jaktformedling.se
Tlf. +45 40 95 76 04
Se. 55 51 55 57