eXTReMe Tracker


Jakt säljes!
 Mail: santa_cruz@hotmail.com
08-11-2017
D. 18-12-2017

Sugen på jakt?
I närheten av Kinna har vi en mark på ca 220 Ha med en väldigt varierande biotop. Viltrika marker där b la. älg, kron, rådjur, räv, skogshare och grävling trivs utmärkt. Vi erbjuder de flesta jaktformer och upplägg med eller utan boende och givetvis har vi tillgång till eftersökshund vid varje tillfälle. Våra jakter har fått ett väldigt bra omdöme ifrån tidigare jaktgäster som uppskattat vår professionalism och servicenivå.

Vi burkar erbjuda dessa två upplägg,

-------------------------------------------------------
Delta på kombinationsjakt (älg, rådjur, räv och vildsvin):

En jaktdag (Vanligtvis söndagar) där ca 8 skyttar möts upp vid samlingsplatsen och får en genomgång av jaktledaren. Vi släpper sedan 2-3 hundar i resp. såt. Vanligtvis blir det 3 såtar med lunch däremellan som tillagas över öppen eld i skogen. Boende går att ordna i anslutning till marken i en trevlig jaktstuga alt. B&B med hög standard. Troféer tillfaller givetvis skytten.
Pris: 2 000 kr/pers inkl. lunch
Pris: 2 700 kr/pers inkl. lunch, boende B&B
Pris: 3 300 kr/pers inkl. lunch, boende jaktstuga (Minst 2 personer)

-------------------------------------------------------
Exklusiv Jakthelg

Detta alternativ innefattar en fredag-söndag med boende där lunch i skogen ingår och val av jaktform ligger hos Er. Jakten sker lördag och söndag samt möjlighet till vakjakt på gris under lördags kvällen. Ni har en guide med Er under dagarna som ser till att hund finns tillgängligt om jaktformen kräver det samt att eftersök finns på plats vid behov. Det lagas ståndsmässig jägarlunch i skogen varje dag och Ni transporteras runt på marken av guiden. Kanske pyrsch första dagen, vak på natten och drevjakt dag nummer två, Ni bestämmer helt. Boende i anslutning till marken i en trevlig jaktstuga med hög standard. Högst antal skyttar per bokning 8 st. Troféer tillfaller givetvis skytten.
Pris: 4 500 kr/person inkl. lunch, boende jaktstuga (Minst 2 personer)


Pris:


Tlf: 
By/Län/Ort.: 
Annonce nr: 8552

  

Jaktformedling.se
Tlf. +45 40 95 76 04
Se. 55 51 55 57