eXTReMe Tracker


1 plats i jaktlag
 Mail: jakterbjudande@gmail.com
14-06-2021
D. 02-07-2021

Vi har fått en vakans i vårt jaktlag i södra småland utanför pga covid och inreseproblematik fra Danmark.
Det är till en mycket bra jagtterreng och vi har ett bra och fungerande manskap.
Tyvärr har vi en mand som inte kan vara med i år då hans företag har lidit svårt av coronatiderna och därmed har han inte råd att vara kvar. Vi har både svenskar och danskar i jaktlaget :-)
Vi behöver ersätta honom så fort som möjligt och kommer att ta med första bästa som accepterar tilbudet då vi behöver komma i gång i jaktlaget med förberedelser inför kommande säsong.

Priset är 14 700 sek och upplägget ser ut enligt följande:

JAKTLAG KV1

Daglig/vecko information sköts via facebook grupp.
Bokning av jakter (deltagande) via wehunt på webben.
Areal 540 hektar + sjö (ingår ej i arealen).
Marken ligger inte långt från Alvesta. Ca 15 min mot Tingsrydshållet. Närmare beskrivning än så ges inte i nuläget av säkerhetsskäl.
Mycket skog men även många fina hyggen. Helt sammanhängande mark.

Vi jagar råbock i aug, vi jagar älg i oktober (2 dagar) och sen har vi 5-6 samordnade drevjakter under säsongen.
Jaktmiddagar under älgjakt och drevjakt äts på en super fin restaurang och kostar 110-120 sek per gång och person. Mycket kan det låta men när man ätit maten och i den miljön så är det värt varenda krona. Det lovar vi.

Varje medlem ingår i ett arbetslag som har ett antal torn/pass som skall röjas och kamoufleras under året (man gör det när man har tid men innan jakten börjar).
Även foderstationerna fördelas in i dom olika arbetslagen vi har i jaktlaget och man skiftas om att sköta dessa.Vi har 5 foderautomater igång året runt. Foderautomaterna underhålls, sköts och repareras av dom tilldelade jägarna. Ca 2-3 man per spridare.
Varje jägare skall bygga och placera ut minst ett torn om året på marken.
Älgköttet fördelas på alla jakt medlemmar (14 st) medans övrigt kött säljs till respektive skytt (om man vill ha det), till annan medlem och då till ett väldigt lågt pris eller i sämsta fall ett viltslakteri om ingen vill ha det.
Åteljakt efter vildsvin på foderplatser håller vi inte på med i någon större utsträckning då vi hellre har dom med på drevjakterna.
Vi har egna hundförare och anlitar externa eftersöksjägare när det behövs.

Finns en stuga utan värme och el på marken intill en fin sjö. Denna är dock endast till för att användas som en tillflyktsort när man är på marken. Dvs inget vi kan boka och sova i.
Vi har ett stort stall en bit ifrån marken där vi även har utrymme för att spika torn, serva foderstationer, foderförvaring samt att där finns en stor grill finns att tillgå.

Pris per medlem och år är: 14 700 sek och då inkluderas medlemsavgift samt viltfoder.

Pris: 14700


Tlf: 
By/Län/Ort.: Kronoberg
Annonce nr: 10432