eXTReMe Tracker


1 plats
 Mail: jakterbjudande@gmail.com
02-07-2020
D. 30-09-2020

Jägare sökes till en ny mark och således ett helt nytt jaktlag.

Vi söker en jägare som är villig att någon gång i kvartalet kan köra upp och se över sin foderstation, fixa sina pass samt som värdesätter jakten framför en stor viltparad.

1 plats finns.

Marken ligger inte långt från Alvesta.

Ca 550 hektar. Mycket skog men även många fina hyggen.

Sammanhängande mark alltihop och vi jobbar som ett jaktlag.

Vi jagar råbock i augusti (en vecka), vi jagar älg i oktober (3 dagar) och sen har vi samordnade drevjakter var 3:dje vecka hela säsongen. Vi tar två såter per gång så såterna på marken jagas aldrig mer än 2 gånger om året.

Vi skall ha 5 foderautomater igång året runt.

Älgköttet fördelas på alla jakt medlemmar medans övrigt kött säljs till respektive skytt till ett väldigt lågt pris eller i sämsta fall ett viltslakteri.

Åteljakt efter vildsvin på foderplatser håller vi inte på med. Det enda vi jagar under vår/sommar är räv, grävling samt vildsvinen om dom går in i trädgårdar eller ut på fält. Det händer 4-5 gånger om året. Annars låter vi vildsvinen vara i lugn och ro i skogen vilket är självklart för en jägare.

Varje medlem ingår i ett arbetslag som har ett antal torn/pass som skall röjas och kamoufleras under året (man gör det när man har tid men innan jakten börjar).

Även foderstationerna fördelas in i dom olika arbetslagen vi har i jaktlaget och man skiftas om att sköta dessa.

Vi använder wehunt och facebook för att kommunicera med varann.

Vi har 6 hundförare i laget och anlitar externa eftersöksjägare när det behövs.

Pris 14 700 sek per år och inklusive allt (dock ej fällt vilt)

Jaktlaget styrs av en jaktledare samt en vice men väldigt öppet för medlemmarna att påverka. Jakt skall vara roligt och framförallt rättvist för alla.

Boende löses enskilt. Det finns både B&B, hotell och stugor att hyra i närområdet.

OBS, vi söker en jägare som inte är rädd för att hugga in och som ser jakten mer än att få en anledning att kröka avtryckarfingret.

Pris:


Tlf: 
By/Län/Ort.: 
Annonce nr: 10085